Zehra-Nihat Moralıoğlu Ortaokulu

Vizyon: VİZYONUMUZ 1) Okulumuzda eğitim ve öğretime ÖĞRENCİLER; severek ve isteyerek katılsın. 2) Okulumuzda bulunan ÖĞRENCİLER; kendi ayakları üzerinde durabilen, sorumluluk sahibi bireyler olarak yetişsin. 3) Okulumuzdaki her birey, yarının bu günden daha iyi ve güzel olacağına inansın ve ona göre çalışsın. 4) Okulumuzda, ÖĞRENCİ-VELİ-OKUL işbirliği tam olarak ve istenen düzeyde sağlansın. 5) Okulumuzda hem öğretmenler, hem öğrenciler, birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olabilmenin önemine inansın

Misyon: MİSYONUMUZ 1) Tüm ögrencilerin "öğrenmeyi" öğrenmelerini sağlamak. 2) Öğrencilerimizi Türk Milli Eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak iyi insan ve iyi yurttaş olarak yetişmeleri için gerekli bilgi, beceri ve alışkanlıkları kazandırmak. 3) Öğrencilerin bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili, becerili ve kendine güvenen, kendisi ve çevresiyle iyi bir iletişim içerisinde olan, olayları objektif bakabilen, duygu ve düşüncelerini somuta dönüştürebilen bireyler olarak yetiştirilmesine fırsat tanımak. 4) Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun olarak yetiştirmek, 5) Öğrencilerimizi daha özgür sınıf ve okul ilkesine uyarak eğitilmelerini sağlamak için VARIZ ve BİLİNÇLİ OLARAK ÇALIŞMAKTAYIZ !

Başarılar: Tekwando İl 1.liği-Güreş il 1-2-3.lükleri

Saatler: Sabah:08:40-11:50 / Öğle Arası / Öğle:12:40-15:00
Isınma: DOĞALGAZ
Sportif Etkinlikler: Futbol-Basketbol-Voleybol-Bocce-Güreş-Hokey-Kriket
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK Bilim Fuarı
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: eTwinning
Diğer Hususlar: Okulumuzda Hafif Düzey Otistik ve Hafif Düzey Zihinsel Engelli Sınıfları ile Anasınıfı da bulunmaktadır.

WEB - https://znmoralioglu.meb.k12.tr

Adres - Hürriyet Mahallesi Menderes Caddesi No41 PAMUKKALE/DENİZLİ