HAYIRSEVERLERİMİZ

HAYIRSEVERLERİMİZ

.

17.11.2017 1787

Okulumuz 1965 yılında bir köy okulu olarak kurulmuş, zaman içerisinde öğrenci sayısının artması ile yeni sınıflar eklenerek büyümüştür. 2004 yılında hayırsever Zehra ve Nihat Moralıoğlu tarafından yeni bir bina yaptırılmış, okulun adı “Zehra Nihat Moralıoğlu Ortaokulu” olarak değiştirilmiştir.

Okulumda 28 derslik, 1 bilgisayar, 2 fen, 2 teknoloji tasarım sınıfı ve konferans salonu vardır.

Okulumuzda okuyan öğrenci sayısı 530 dur. 




17-11-2017

Semra Zehra Moralıoğlu

19 Ocak 1958 yılında Denizli’de doğdu.

İlk, orta ve lise öğrenim hayatını Denizli’de tamamladı. Denizli Kız Meslek Lisesi mezunudur. Mezun olduğu okulun verdiği deneyimle, tüm yaşamı boyunca biçki-dikiş, örgü-nakış, kumaş boyama, yemek yapımı ve çocuk gelişimi konularında başarılar kaydetti.

Eğitime çok önem veren bir kişilik olan Moralıoğlu, birçok genç öğrencinin okul hayatını sürdürmesine maddi ve manevi olarak destek oldu.

Yıllarca, kendi başına sivil toplum örgütü gibi canla başla çalıştı ve çalışmaya devam etmektedir.

Okulöncesi öğretmenliği okumak istemesine rağmen koşulların uygun olmamasından dolayı bu idealini gerçekleştiremedi.

Bu yüzdendir ki; kendi adını taşıyan bir okulun açılması ve sayısız öğrencinin burada yetişmesi, ülkelerine fayda sağlayacak olması kendisini çok mutlu etmektedir.

 

17-11-2017

Nihat Moralıoğlu

2 Ekim 1954 yılında Denizli’de doğdu.

İlk, orta ve lise öğrenim hayatını Denizli’de tamamladı. Küçük yaşlarda çalışma hayatına atıldı. Hayatının hiçbir döneminde boş ve faydasız zamanının olmamasına dikkat eden Moralıoğlu, ilkokul dönemlerinde bile okul sonrası çalışarak para kazanmanın zorluğunu anlamaya başlamıştı.

Denizli Lisesinden mezun olduktan sonra, gıda toptancısı olan dayısının yanında uzun yıllar çalıştı. Daha sonra küçük bir sermaye ile ıtriyat sektöründe erkek kardeşinin de ortaklığı ile kendi işini kurdu. Kısa süre içerisinde, dürüstlüğü ve prensipleri sayesinde Türkiye geneli ıtriyat sektöründe adı güvenilir ve saygın bir şekilde anılır oldu.

Bugün 40 kişinin üzerinde istihdam imkanı sağlayan bu şirket, ecza ve medikal sektöründe Türkiye’nin her köşesine hizmet götürmekte, ithalat yapmakta ve kendi üretimleri olan medikal malzemeleri ihraç ederek ülkemizin adını ve Denizli’yi yurtdışında tanıtmaktadır.

 

 

 

 

 

Hayırsever çift Semra Zehra Moralıoğlu ve Nihat Moralıoğlu 2 kız çocuğu ve 1 torun sahibidir ve aşağıdaki sözleri bizlerle paylaşmışlardır.

 

Sevgili Çocuklar,

 

Gerek okul gerekse özel yaşantınızda çok çalışkan ve dürüst bireyler olmanızı, çalışkanlığın ve dürüstlüğün ardından kesinlikle başarının, huzurun, kariyerin, ve paranın geleceğini unutmamanızı ve okulunuzun adını en iyi şekilde temsil etmenizi arzu ederiz.

 

17-11-2017